Ατρόμητος: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (21/6 19:15) με τον Σάββα Παντελίδη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Ατρόμητος: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το αυριανό (21/6 19:15) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία για τα πλέι άουτ της Super League 1.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών Σάββας Παντελίδης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του.

Ο έμπειρος κόουτς μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία συνθέτουν οι: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Μπαένα, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Μάντσον.

Να σημειωθεί, ότι οι ποδοσφαιριστές που δεν δίνουν το παρών στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής (21/6) υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης του Ατρόμητου, Γιώργου Πήδουλα.