Ολυμπιακός: Τους έχει όλους ανάγκη ο Μαρτίνς στο πρόγραμμα-βουνό

Τον Ολυμπιακό περιμένει πρόγραμμα-βουνό από εδώ και στο εξής και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Ολυμπιακός: Τους έχει όλους ανάγκη ο Μαρτίνς στο πρόγραμμα-βουνό

Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έπειτα αρχίζουν τα ζόρια για τον Ολυμπιακό. Την ομάδα του Πειραιά περιμένει ένα πραγματικό πολύ ζόρικο πρόγραμμα στο οποίο θα έχει συνεχόμενα παιχνίδια και με δύσκολες συνθήκες. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραβλέπουμε το γεγονός ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει και μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η Super League έχει ορίσει τα παιχνίδια των πλέι οφ μέχρι την 7η αγωνιστική. Οι Πειραιώτες θα κληθούν να παίξουν σε 17 ημέρες έξι παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και φυσικά πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Η αρχή γίνεται αύριο (21/6) με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και την Κυριακή 24 Ιουνίου παίζει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Την 1η Ιουλίου οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και στις 5 Ιουλίου θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 8 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσουν τον Άρη σε μία ακόμα εμβόλιμη αγωνιστική. Αν προσθέσουμε ότι και στις 12 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα έχει ματς για το πρωτάθλημα, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα γεμάτο πρόγραμμα.

Για να βγει όλο αυτό το σερί απαιτητικών αγώνων, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει άπαντες να είναι ετοιμοπόλεμοι και παράλληλα για αρκετούς θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να αποδείξουν και στον προπονητή τους ότι αξίζουν να πάρουν περισσότερο χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την περίοδο ο Πορτογάλος κόουτς τούς έχει όλους ανάγκη και μάλιστα περιμένει να δει ορισμένους να αρπάζουν την ευκαιρία.