Η Σπόρτινγκ, ο Εντουάρντο και ο Μαντί Καμαρά

Ο Ολυμπιακός δεν θα αποκτήσει χαφ αν δεν φύγει κάποιος από τους υπάρχοντες, αλλά ο Εντουάρντο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος σε περίπτωση που προκύψει θέμα πώλησης του Καμαρά.

Η Σπόρτινγκ, ο Εντουάρντο και ο Μαντί Καμαρά

Ο Ολυμπιακός αν «καίγεται» να πάρει έναν ποδοσφαιριστή ενόψει της νέας σεζόν, σίγουρα είναι ένας εξτρέμ. Η διαφαινόμενη αποχώρηση των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Εμρέ Μορ, σε συνδυασμό με την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε τον χειμώνα, κρίνει επιτακτική την ανάγκη των Πειραιωτών για ακραίο επιθετικό και για αυτό τον λόγο κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν εξετάζουν και κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε άλλες θέσεις, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι αν κάποιος από τον βασικό κορμό αποχωρήσει.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται το «έλα να δεις» με τον Κώστα Τσιμίκα και το πρέσινγκ της Νις. Επίσης, ο Μαντί Καμαρά κάνει «γκελ» σε... κόσμο και κοσμάκη στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή δεν φεύγει κανένας και στο τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει πώληση. Για να αποχωρήσει κάποιος από τον Ολυμπιακό, η ομάδα που θα καταθέσει την πρότασή της θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να βγάλει αρκετά εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της.

Παρ' όλα αυτά, στο λιμάνι έχουν ήδη προκρίνει κάποιους ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση που παραδείγματος χάρη πωληθεί ο Καμαρά τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Ένας εξ αυτών είναι ο Εντουάρντο Ενρίκε. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος χαφ, για τον οποίο είχε κινηθεί πέρσι ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει, δεν υπολογίζεται στο βασικό πλάνο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και οι Πορτογάλοι εμφανίζουν τα «λιοντάρια» πρόθυμα να συζητήσουν το ενδεχόμενο του δανεισμού του.

Στον Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να κάνει «κλικ», σύμφωνα με τους συμπατριώτες του και για αυτό τον λόγο ο Εντουάρντο εμφανίζεται ως ο νούμερο 1 στόχος αν και εφόσον ο Καμαρά πωληθεί. Στους επόμενους δύο μήνες πάντως δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό. Ο Ολυμπιακός δεν συζητάει την πώληση κανενός έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν...