Ολυμπιακός: Την Κυριακή το κρίσιμο τεστ για τον Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θέλει σαν τρελός να παίξει κατά του ΠΑΟΚ, αλλά το κρίσιμο τεστ για τον βαθμό ετοιμότητάς του θα γίνει την Κυριακή το πρωί στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Την Κυριακή το κρίσιμο τεστ για τον Βαλμπουενά

Μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο κρατάει τον Ματιέ Βαλμπουενά εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο μεγάλος στόχος του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας να παίξει στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την πρώτη στιγμή ο μεγάλος στόχος ήταν ο ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί κατά του «Δικεφάλου του Βορρά» στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Για τον Ματιέ τίποτα δεν είναι απίθανο και έχει δείξει στη διάρκεια της σεζόν πως όταν τον έχει ανάγκη η ομάδα του, εκείνος κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει.

Το πρώτο δείγμα αν θα τα καταφέρει ο MVP του φετινού Ολυμπιακού πιθανότατα θα το έχουμε την Κυριακή (21/6). Στην πρωινή προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα γίνει και το κρίσιμο τεστ στον Βαλμπουενά για να φανεί αν θα προλάβει να αγωνιστεί.

Πάει καλά η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, αλλά τότε θα υπάρχει ένα δείγμα αν θα καταφέρει να παίξει κατά του ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη. Ο ίδιος θέλει πολύ και το έχει τονίσει στον Ρέντη από την πρώτη στιγμή. Ο Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα θέλει πολύ τον ποδοσφαιριστή, αλλά πάνω απ' όλα θα βάλει την υγεία του.