Ολυμπιακός: Η «μάχη» για τον αντι-Βαλμπουενά

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Ματιέ Βαλμπουενά και ψάχνεται για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του.

Ολυμπιακός: Η «μάχη» για τον αντι-Βαλμπουενά

Ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει πάντα τη δική του σημασία και βαρύτητα. Είναι ματς όπου το γόητρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και για τους δύο αντιπάλους. Γι' αυτό και στον Ρέντη η αναμέτρηση με τους «πράσινους» αντιμετωπίζεται με πολύ μεγάλη σοβαρότητα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματιέ Βαλμπουενά. Και εδώ δεν πρόκειται για μία απλή απουσία, αλλά για το «πρώτο βιολί» της ομάδας του Πειραιά. Είναι ο παίκτης που από τα πόδια του δημιουργούνται τα πάντα και οι 23 ασίστ που μετράει είναι ένα νούμερο που τα λέει όλα.

Ο Γάλλος δεν θα παίξει την Κυριακή και ο Μαρτίνς ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς αυτόν. Όπως είπε και ο ίδιος στη συνέντευξή του στη Nova, έχει παίκτες για να καλύψει και το κενό του Γάλλου. Ξέρει όμως και ο Πορτογάλος ότι είναι ο παίκτης-βαρόμετρο που μπορεί να καθορίσει ένα αποτέλεσμα.

Ποιος είναι ο παίκτης που θα πάρει τη βαριά φανέλα του Ματιέ; Οι δοκιμές που γίνονται στον Ρέντη είναι πολλές, αν και την πρώτη στιγμή εκείνο που ήρθε στο μυαλό ήταν πως ο Κώστας Φορτούνης θα πάρει τη θέση του Γάλλου. Βέβαια, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν είναι και τόσο σίγουρο.

Ο «Φόρτου» δίνει μάχη με τον Μάξι Λοβέρα για τη θέση του αντι-Βαλμπουενά. Και στη χθεσινή προπόνηση ο Μαρτίνς δοκίμασε μία τον έναν και μία τον άλλον. Στην εξίσωση μπαίνει πάντα και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που έχει και αυτός τις πιθανότητές του για να διεκδικήσει τη θέση του Ματιέ. Πάντως όλα δείχνουν ότι αυτή η θέση παίζεται ανάμεσα σε Λοβέρα και Φορτούνη.