Αλαφούζος κατά Κούγια: «Τον κακό σου τον καιρό, είσαι τρελός»

Σκληρή ήταν η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου στον Αλέξη Κούγια κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Super League 1, όταν ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τον χαρακτήρισε «διεφθαρμένο».

Αλαφούζος κατά Κούγια: «Τον κακό σου τον καιρό, είσαι τρελός»

Λεκτική επίθεση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, όπως επίσης και στον νέο πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, έκανε ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια του σημερινού (19/6) διοικητικού συμβουλίου της Super League 1. Παρ' όλα αυτά, η απάντηση του πρώτου ήταν άμεση, απαντώντας του μεταξύ άλλων πως «είσαι τρελός».

Καταγγελίες Κούγια για Αλαφούζο

Συγκεκριμένα, η στιγμή έντασης ξεκίνησε όταν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ απευθύνθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο, χαρακτηρίζοντάς τον ως «διεφθαρμένο». «Είσαι ένας διεφθαρμένος. Κρυβόσουν μήνες στο Λονδίνο. Και μαζί με τον Πατέρα και τον Ντογιάκο στήσατε τον Μαρινάκη για να τον βάλετε φυλακή με όλους τους στημένους», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας, ενώ απευθύνθηκε και στον νέο πρόεδρο της λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, λέγοντάς του: «Ήσουν δικηγόρος του Τσακογιάννη και του Σταθάκη. Ένα παιδί για τα θελήματα».

Η απάντηση από την πλευρά του Αλαφούζου δεν άργησε να έρθει, με τον ίδιο να λέει στον Κούγια ότι «έχει εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες» και δεν μπορεί να κατηγορεί τον Μπουτσικάρη που ως δικηγόρος εκπροσώπησε τον Σταθάκη. Μάλιστα η απάντηση έγινε και σε αντίστοιχο... τόνο, αφού ο Αλαφούζος απευθύνθηκε και αυτός στον Κούγια λέγοντάς του: «Τον κακό σου τον καιρό, είσαι τρελός».