Καταγγελίες Κούγια για Αλαφούζο

Με ψήφους 8-5-1 πραγματοποιήθηκαν κανονικά οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της Super League, ενώ ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε καταγγελίες κατά Αλαφούζου και Μπουτσικάρη.

Καταγγελίες Κούγια για Αλαφούζο

Την προσωρινή παραμονή του Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της λίγκας ζήτησε ο Ολυμπιακός. Το συμβούλιο της Super League ωστόσο ήταν μοιρασμένο και με ψήφους 8-5-1 αποφάσισε να διεξαχθούν κανονικά οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου.

Αλαφούζος κατά Κούγια: «Τον κακό σου τον καιρό, είσαι τρελός»

Υπέρ της αναβολής των εκλογών ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Άρης, Λάρισα, Ατρόμητος και Πανιώνιος, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ψήφισε λευκό. Έτσι με ψήφους 8-5-1 οι εκλογές έγιναν κανονικά.

Στο μεταξύ δεν έλειψαν και οι εντάσεις, με τον Αλέξη Κούγια να απευθύνεται στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, και να του λέει: «Είσαι ένας διεφθαρμένος. Κρυβόσουν μήνες στο Λονδίνο. Και μαζί με τον Πατέρα και τον Ντογιάκο στήσατε τον Μαρινάκη για να τον βάλετε φυλακή με όλους τους στημένους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ απευθυνόμενος στον Λεωνίδα Μπουτσικάρη τού είπε: «Ήσουν δικηγόρος του Τσακογιάννη και του Σταθάκη. Ένα παιδί για τα θελήματα».