ΠΑΟΚ: Πάνε για Ολυμπιακό Βιεϊρίνια, Πέλκας

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα αφήσει εκτός στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (24/6).

ΠΑΟΚ: Πάνε για Ολυμπιακό Βιεϊρίνια, Πέλκας

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου (20/6, 20:30) με τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 με απογευματινή προπόνηση.

Η αναμέτρηση με τους Κρητικούς στην Τούμπα είναι ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας για τους Θεσσαλονικείς ώστε να μη χάσουν και άλλο έδαφος στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, ενώ ακολουθεί και η ρεβάνς του ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όπως όλα δείχνουν, οι μικροτραυματισμοί που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας θα τους αφήσουν εκτός στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ώστε να είναι έτοιμοι ενόψει του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (24/6).

Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι αν ο Αμπέλ Φερέιρα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω ροτέισον ή θα χρησιμοποιήσει το ματς με τον ΟΦΗ με σκοπό να βρουν ρυθμό και οι παίκτες που υπολογίζονται για το Φάληρο.

Μετά τη διαφαινόμενη απουσία του Βιεϊρίνια, οι Μάτος και Γιαννούλης θα καλύψουν τα δύο άκρα της άμυνας. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Λάμπρου και Σφιντέρσκι. Το δίδυμο Εσίτι - Ελ Καντουρί θα βρίσκεται στα χαφ, εκτός αν ο Μαουρίτσιο διεκδικήσει φανέλα βασικού.