ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ματς της 3η αγωνιστικής των Playoffs της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για ΠΑΟΚ

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (17/6) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (20/6) με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με εξαίρεση τον Φελίπε Σόουζα, που ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα και τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Γιάννη Δερμιτζάκη, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (17/6) ήταν επικεντρωμένο σε ασκήσεις κινητικότητας, ενδυνάμωση, ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδι μικρών σχέσεων και τελικό παιχνίδι.

Η τελευταία προπόνηση επί κρητικού εδάφους έχει προγραμματιστεί για τις 08:30 το πρωί της Πέμπτης (18/6) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (19/6).