Καρέρα: «Η ΑΕΚ ξεπέρασε τις προσδοκίες μου»

Την ικανοποίησή του για την εικόνα της ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League 1 εξέφρασε ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος σχολίασε επίσης τον αποψινό (17/6) τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. 

Καρέρα: «Η ΑΕΚ ξεπέρασε τις προσδοκίες μου»

Μία ακόμα συνέντευξη έδωσε στην πατρίδα του ο Μάσιμο Καρέρα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα της Ένωσης στα πλέι οφ της Super League 1 ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον σημερινό (17/6) τελικό Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους.

Νάπολι - Γιουβέντους: Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας αποκλειστικά στο MEGA

«Έχουμε παίξει ήδη δύο παιχνίδια στα playoffs. Ήταν σημαντική επιτυχία για μας η νίκη επί του ΟΦΗ, γιατί εκμεταλλευτήκαμε την ισοπαλία του ΠΑΟΚ και τώρα είμαστε δεύτεροι και στο +2. Έχει αρκετή ζέστη εδώ και θα χρειαστούν πολλά παιχνίδια για να βρούμε τη φόρμα μας. Σε αυτά τα πρώτα ματς, πάντως, η ομάδα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Έμεινα πολύ εντυπωσιασμένος», τόνισε χαρακτηριστικά στο "tuttojuve".

Για τον τελικό Κυπέλλου στην Ιταλία: «Είναι μάλλον 50-50, αν και η Γιουβέντους έχει ίσως ένα μεγαλύτερο πλεονέκτημα λόγω του μεγαλύτερου ρόστερ της. Ίσως αυτή να είναι η μόνη διαφορά. Η Νάπολι πάντως είναι μια ομάδα που μπορεί να σε δυσκολέψει πολύ και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ συμπαγής και καλή στην πίεση. Επίσης έχει ήδη κερδίσει τη Γιουβέντους στο πρωτάθλημα».