Ο Προτό, ο Λίνερ και η «ερυθρόλευκη» τριάδα στον άσο

Σίγουρη η αποχώρηση του Προτό από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα. Τι ισχύει για Λίνερ και πώς μπορεί να διαμορφωθεί η τριάδα στον άσο. 

Ο Προτό, ο Λίνερ και η «ερυθρόλευκη» τριάδα στον άσο

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο για τους γκολκίπερ του Ολυμπιακού, αλλά χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα στο Βέλγιο ανέφεραν ότι ο Σίβλιο Προτό δεν έχει πλέον την παραμικρή πιθανότητα να παραμείνει στον Πειραιά. Τα δημοσιεύματα ακόμα κάνουν λόγο για συζητήσεις μεταξύ Αντβέρπ και Σαρλελουά και του 35χρονου πορτιέρο.

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν βιάζεται να αποφασίσει, ότι θέλει να αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, ενώ περιμένει κάτι καλό και εκτός Βελγίου από επαφές που έχει ο ατζέντης του.

Στη Σουηδία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον νεαρό τερματοφύλακα της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Όσκαρ Λίνερ, ο οποίος θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους της χώρας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Σκανδιναβία, οι επαφές με τον Ολυμπιακό είναι προχωρημένες και οι συζητήσεις για τη μεταγραφή του Λίνερ γίνονται σε ποσά 700-800 χιλιάδες ευρώ.

Η μόνη σίγουρη παρουσία στην τριάδα πρέπει να θεωρείται αυτή του Γιαννιώτη, με ανοιχτό το δανεισμό του Χουτεσιώτη στον Πανιώνιο. Εξακολουθεί να είναι μια εναλλακτική η περίπτωση του Αθανασιάδη από τον Αστέρα.