Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές;

Ήταν ένα θέμα πριν την έναρξη των αγώνων το πώς θα διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την έντονη μεταγραφολογία. Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές;

Όλους αυτούς τους μήνες πολλά είναι τα σενάρια που έχουν προκύψει κυρίως από το εξωτερικό και τα οποία αφορούν σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Είναι αλήθεια ότι αρκετοί από τους παίκτες των "ερυθρόλευκων" βρίσκονται στο… στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού.

Αυτό αποτελούσε και ένα μεγάλο άγχος για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν το έδειχνε, αλλά το είχε στο μυαλό του πως φοβόταν μην έχουν χάσει τα μυαλά τους οι ποδοσφαιριστές του. Από τα πρώτα πράγματα που έκανε όταν επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Πειραιώτες ήταν να μιλήσει με αρκετούς από τους παίκτες που τα ονόματα τους ήταν καθημερινά στα πρωτοσέλιδα.

Από τότε είχε διαπιστώσει πως οι παίκτες του προσπαθούσαν να αφήσουν έξω από την καθημερινότητα τους όλα τα σενάρια που αναπτύσσονταν. Όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό οι ποδοσφαιριστές κοίταζαν τη δουλειά τους και αυτό τους ενδιέφερε σε πρώτη φάση.

Βέβαια το σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς ήταν όλα αυτά τα λόγια να τα δει να γίνονται πράξεις μέσα στο γήπεδο. Και εκεί είναι γεγονός πως στα δύο πρώτα παιχνίδια σε πολύ μεγάλο βαθμό είδε τους παίκτες του να συμπεριφέρονται απόλυτα επαγγελματικά και να τα δίνουν όλα για την ομάδα.

Και αν τα βάλετε κάτω τα πράγματα με μοναδική εξαίρεση τους Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί για όλους τους υπόλοιπους έχει γίνει ένας χαμός τους τελευταίους τρεις μήνες. Κι όμως όλοι τους έχουν κρατήσει τα μυαλά τους στο κεφάλι τους και έχουν καταφέρει να οδηγήσουν την ομάδα του Πειραιά σε δύο νίκες σε αυτό το ξεκίνημα των play offs.