«Όχι» του Σούμπασιτς στη Νιμ

Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για τα γκολπόστ σε περίπτωση πώλησης του Σα και έχει στα χέρια του πρόταση από την Αλ Νασρ, έχει πει ήδη «όχι» στη Νιμ.

«Όχι» του Σούμπασιτς στη Νιμ

Στην Γαλλία είναι λογικό να ασχολούνται με μεταγραφές, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα έχει διακοπεί οριστικά και ξεκινάει η επόμενη σεζόν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό, καθώς πράγματι πρόκειται για μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στο λιμάνι για τον «άσο», αν και εφόσον ο μάνατζερ του Ζοσέ Σα φέρει πρόταση που θα καλύψει τη ρήτρα των 13 εκ. ευρώ.

Ο 35χρονος Κροάτης γκολκίπερ που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εδώ και κάμποσο καιρό. Μάλιστα, προτίθεται να περιμένει για αρκετό καιρό, ακόμη και τον Αύγουστο, προτού πάρει την οριστική του απόφαση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σούμπασιτς έχει στα χέρια του μία πολύ καλή προσφορά από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, ενώ έχει δείξει στη Νιμ ότι δεν θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.