«Επαφές του Ολυμπιακού με τον Σούμπασιτς»

Οι Γάλλοι αναφέρουν πως έχουν ξεκινήσει οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Κροάτη τερματοφύλακα, Ντάνιελ Σούμπασιτς.

«Επαφές του Ολυμπιακού με τον Σούμπασιτς»

Το όνομα του Ντάνιελ Σούμπασιτς βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους φαίνεται πως έχει παρθεί απόφαση να προχωρήσει ο σύλλογος για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τους Γάλλους ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ήδη επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον κάνει δικό του. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη Γαλλία οι Πειραιώτες έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του με τη Μονακό ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και η Μονακό δεν έχει σκοπό να κάνει καμία κίνηση για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ο 35χρονος πορτιέρε έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του όχι μόνο δεν αφήνει αδιάφορη την ομάδα του Πειραιά, αλλά από την άλλη έχει παρθεί και η απόφαση για να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Οι Γάλλοι κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γαλλία δεν φαίνεται να υπάρχει επίσημη πρόταση, αλλά περισσότερο γίνονται διερευνητικές κινήσεις από τους "ερυθρόλευκους".

Ο Σούμπασιτς αποκτήθηκε από τη Μονακό το 2012 έναντι 1 εκατ. ευρώ που πλήρωσε στη Χάιντουκ Σπλιτ. Πρόκειται για έναν πολύπειρο τερματοφύλακα που έχει κάνει 44 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Κροατίας.