Άρης: Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για προπόνηση

Χωρίς σταματημό οι παίκτες του Άρη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό μετέβησαν απευθείας από το αεροδρόμιο για προπόνηση, ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. 

Άρης: Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για προπόνηση

Δεν παίρνουν... ανάσα στις τάξεις του Άρη. Οι "κίτρινοι" έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και κοιτάζουν τη συνέχεια των πλέι οφ της Super League 1 που περιλαμβάνει εκτός έδρας αναμέτρηση (20/6) με την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός-Άρης 3-1: Καλπάζει για το 45ο η αρμάδα του Μαρτίνς (highlights)

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν πρόλαβαν να πάρουν ανάσες και να ξεκουραστούν καθώς η αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της από την Αθήνα, πήγε απευθείας από το αεροδρόμιο στο προπονητικό κέντρο του Άρη, όπου όσοι αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

ΠΑΕ Άρης: Επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα!

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» με την οποία ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με την AEK στο Ολυμπιακό Στάδιο (20/06, 21:30), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1.