ΠΑΕ Άρης: Επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα!

Κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθησαν οι δυο πρώτες αγωνιστικές στα πλέι οφ της Super League. Για αυτό και η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία ζητά την παρουσία φιλάθλων όχι μόνο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου!

ΠΑΕ Άρης: Επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα!

Κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθησαν οι δυο πρώτες αγωνιστικές στα πλέι οφ της Super League. Σήμερα, η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία ζητά την παρουσία κόσμου στα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου!

Αυγενάκης: «Οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν, μόνο με ομόφωνη απόφαση των 14 ΠΑΕ» (vid)

Υπέρ της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα εμφανίζεται η ΠΑΕ Άρης. Μάλιστα οι «κίτρινοι» έστειλαν επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όπου και υποστηρίζουν πως είναι εφικτή η παρουσία έστω και του 20% της χωρητικότητας των γηπέδων της Super League στα τελευταία ματς της σεζόν.

ΓΓΑ: «Βασικό συστατικό του ποδοσφαίρου είναι η παρουσία κοινού στις κερκίδες»

Μάλιστα, η ΠΑΕ Άρης δεν αναφέρεται μόνο στα παιχνίδια των πλέι οφ αλλά και σε αυτά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου εκκρεμούν οι ρεβάνς Άρης – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Προφανώς και ο Άρης θα ήθελε να έχει έστω και το 20% του «Κλεάνθης Βικελίδης» γεμάτο στη ρεβάνς με την ΑΕΚ την Τετάρτη 24 Ιουνίου, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.