ΠΑΟΚ: Μπαίνει για επέμβαση ο Μίσιτς - Θεραπεία ο Βιεϊρίνια

Σε επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί αύριο (16/6) ο Γιόζιπ Μίσιτς, την ώρα που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε θεραπεία κατά την σημερινή (15/6) προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά τις ενοχλήσεις που είχε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ: Μπαίνει για επέμβαση ο Μίσιτς - Θεραπεία ο Βιεϊρίνια

Σημαντική είναι η αυριανή (16/6) μέρα για το μεγάλο άτυχο του ΠΑΟΚ, Γιόζιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης μέσος των Θεσσαλονικιών που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω κύστης στη βουβωνική χώρα, θα υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

ΠΑΟΚ: Τέλος η χρονιά για τον Μίσιτς!

Από κει και πέρα, όσον αφορά τη σημερινή (15/6) προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που ταλαιπωρείται από έναν ερεθισμό στον τένοντα της επιγονατίδας, έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο ενώ οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο Ολυμπιακό Στάδιο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης, την ώρα που το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας, τα τελειώματα και την κατοχή.

Όσον αφορά το περασμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Super League 1 και την "λευκή" ισοπαλία στις τάξεις του ΠΑΟΚ τονίζουν πως: «Ήταν από τις μέρες που η μπάλα ό,τι κι αν κάνεις, δεν λέει να καταλήξει στα δίχτυα. Και κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει μια ψυχολογική ώθηση εν όψει της απαιτητικής συνέχειας. Το θετικό είναι πως η ομάδα γι’ άλλη μια φορά έβγαλε χαρακτήρα στα δύσκολα και αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να… χτίσει ένα νέο επιτυχημένο σερί».

Τέλος, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ (20/6) θα συνεχιστεί αύριο (16/6) με προπόνηση στις 10.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.