Υπάρχει και ο «στρατιώτης» Μασούρας που αξίζει τα εύσημα

Ο Ολυμπιακός βγάζει φρεσκάδα και έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές του σε καλή κατάσταση, αλλά πλην αυτών που κλέβουν την παράσταση είναι και ο Γιώργος Μασούρας που κάνει εξαιρετικά ματς.

Υπάρχει και ο «στρατιώτης» Μασούρας που αξίζει τα εύσημα

Δικαιολογημένα τη μία εβδομάδα κλέβουν την παράσταση ο Ελ Αραμπί με τον Βαλμπουενά και την άλλη ο Καμαρά. «Καθάρισαν» τα ματς με ΠΑΟΚ και Άρη σκοράροντας κι έχοντας ασίστ. Σε αυτή την ομάδα, όμως που είναι καλοδουλεμένη και ο καθένας ξέρει ποιος είναι ο ρόλος του υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που αξίζουν να πάρουν τα εύσημα.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας τα… άκουγε. Χτύπησε και αυτόν η μάστιγα της υψηλής κριτικής που ασκείται κυρίως σε Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Μασούρας ποτέ δεν είπε ότι είναι ο εξτρέμ που θα πάρει τη μπάλα και πάνω στον ασβέστη θα περνάει τους αντιπάλους του.

Δεν είπε ποτέ πως είναι ο νέος Γκαλέτι, αλλά από την άλλη έχει πει και έχει δείξει πολύ περισσότερο ότι είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο. Ξέρεις ότι μέσα στο γήπεδο θα δώσει και την ψυχή του και θα τηρήσει κατά γράμμα όσα ζητήσει απ’ αυτόν ο προπονητής του.

Στην Τούμπα ο Μασούρας έκανε τρομερή δουλειά δίνοντας βοήθειες στον Ομάρ και οι αντίπαλοι του είχαν βρει μπροστά τους έναν ποδοσφαιριστή που δεν τους άφηνε να κάνουν βήμα. Με τον Άρη δεν είναι το γκολ που βάζει, αλλά συνολικά η απόδοση του στο παιχνίδι.

Ο Μασούρας έχει πιέσει και έχει προκαλέσει το λάθος για να γίνει το 2-0 από τον Καμαρά. Εκεί τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη. Έχει κάνει και πάλι ένα πολύ πειθαρχημένο ματς και έχει βγάλει στο γήπεδο όλα όσα του έχει ζητήσει ο προπονητής του. Δίνει και αυτός την εντύπωση πως έχει τρομερές δυνάμεις βγάζοντας πίεση ψηλά.

Το ότι τον εμπιστεύεται ο Πέδρο Μαρτίνς και του έχει δώσει φανέλα βασικού σε αυτόν τον Ολυμπιακό δεν είναι τυχαίο. Ο Μασούρας μπορεί να υπήρξαν ματς που εκβίασε το γκολ, όμως, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι αδιαφορεί. Παίζει πολύ καλά το ρόλο του κρυφού κυνηγού και στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέσα σε ακόμα μία φάση που θα μπορούσε να την κάνει γκολ, αλλά του τη χάλασε ο Ελ Αραμπί.