Με διαφορά MVP ο Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου στο ΟλυμπιακόςΆρη, πετυχαίνοντας πρώτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ.

Με διαφορά MVP ο Μαντί Καμαρά

ΣΑ: Δεν έφερε καμία ευθύνη στο γκολ του Ιντέγε και σε γενικές γραμμές έδειχνε να πατάει γερά στα πόδια του και να μην ανησυχεί. Έκανε όμως την γκάφα στο τέλος του αγώνα με τον Μαντσίνι, αλλά τελικά δεν το πλήρωσε ο Ολυμπιακός. Ήταν μία επιπόλαιη ενέργεια που δεν μας έχει συνηθίσει ο Πορτογάλος.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Είχε ένα καλό σουτ, ο Μπρούνο Γκάμα προσπάθησε να του προκαλέσει κάποια προβλήματα στο πρώτο μέρος, αλλά το πρόσημο είναι θετικό. Θα μπορούσε να δώσει περισσότερες βοήθειες επιθετικά.

ΣΙΣΕ: Είχε τα «πάνω» του και τα «κάτω» του, αλλά κυρίως τα «πάνω» του. Περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τον Ιντέγε και σίγουρα το γεγονός ότι από μία δική του άτσαλη... γονατιά προέκυψε το 3-1, δεν σημαίνει ότι έχει και ευθύνη. Δεν ήταν κακός ο Σενεγαλέζος.

ΜΠΑ: Του πήρε λίγο χρόνο για να μπει στο ματς και να πατήσει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Όσο περνούσε η ώρα γινόταν καλύτερος με αποκορύφωμα τη φάση στο φινάλε του ματς που πήρε την μπουκιά από το στόμα του Ιντέγε.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Δεν είχε τις συνηθισμένες του «κοφτερές» σέντρες από τα αριστερά και δεν έδωσε τις βοήθειες επιθετικά που είχε δώσει σε άλλα παιχνίδια. Ήταν όμως αρκετά καλός, παρότι λίγο έλειψε να του πάρει στο πρώτο 20λεπτο ο Φετφατζίδης και στο δεύτερο μέρος ο Μανσίνι.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Ήταν απλός στο παιχνίδι του, δίχως να κάνει υπερβολές και πάντοτε χρησιμοποιούσε το μυαλό του για να επιβληθεί στον άξονα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Σίγουρα έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι ήταν κακός. Απλώς όσο περνούσε η ώρα, έδειχνε κάποια στιγμή να ξεμένει από δυνάμεις, πράγμα που είναι απολύτως φυσιολογικό.

ΚΑΜΑΡΑ: Τι να γράψεις για τον Αφρικανό; Ηταν ο MVP του ματς. Δύο γκολ και μία ασίστ! Τα λόγια είναι περιττά... Έκανε ματσάρα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος έκανε διαχείριση των δυνάμεών του.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πέτυχε ένα γκολ, από δικό του ασφυκτικό πρέσινγκ ξεκίνησε το 2-0 και έδωσε τις απαιτούμενες βοήθειες ανασταλτικά, όταν ο Άρης προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους προς την περιοχή του Σα.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Για ακόμη μία φορά έδειξε ότι ακόμα και με... σβηστές μηχανές μπορεί να κάνει τη διαφρά. Ο Γάλλος που είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ και γενικώς αναστάτωσε με τις πάσες του την άμυνα του Άρη, μπορεί να μην έκανε σούπερ πράγματα, αλλά έπαιξε τόσο απλά που έμοιαζε να είναι ξανά κάτι σαν... Σούπερμαν.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Καμαρά, είχε τις ευκαιρίες με τη σειρά του να χριστεί σκόρερ και σίγουρα η βραδιά δεν ήταν από τις καλύτερές του. Και πάλι, όμως, μόνο και μόνο που βρισκόταν στην αντίπαλη περιοχή, προκαλούσε φόβο στους αμυντικούς του Άρη.

ΚΑΦΟΥ: Του έδωσε λεπτά συμμετοχής ο Πέδρο Μαρτίνς, περισσότερο για να έχει έναν αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της συνέχειας. Έκανε τα απολύτως απαραίτητα στον αγωνιστικό χώρο, αγωνιζόμενος δίπλα στον Γκιγιέρμε.

ΧΑΣΑΝ: Δύο φορές βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ήταν με γυρισμένη πλάτη και δεν κατάφερε να βρεθεί «μέτωπο» με την εστία. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα...

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, κέρδισε ένα πέναλτι, το έχασε όμως, αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσπάθειά του να επανέλθει σιγά-σιγά στα γνωστά του επίπεδο. Θέλει ακόμα δρόμο...

ΛΟΒΕΡΑ: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.