Βέρντε για το επεισόδιο με τον Βράνιες: «Είναι φίλος μου, δεν τρέχει τίποτα»

Ο Ντανιέλε Βέρντε εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη της ΑΕΚ και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που είχε με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Βέρντε για το επεισόδιο με τον Βράνιες: «Είναι φίλος μου, δεν τρέχει τίποτα»

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ΑΕΚ από το Ηράκλειο επί του ΟΦΗ για τα πλέι οφ της Super League 1. Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης της 'Ένωσης" ήταν ο Ντανιέλε Βέρντε ο οποίος με γκολ στο 65ο λεπτό έγραψε το τελικό 2-0.

ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2: Πέρασε από το Ηράκλειο, προσπέρασε τον ΠΑΟΚ! (vids)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιταλός εξτρέμ μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε τη χαρά του για το γκολ που σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που είχε με τον Όγκνιεν Βράνιες στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2: Τα highlights του αγώνα (vid)

Για το γκολ με τον ΟΦΗ που φτιάχνει παράδοση: "Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το σκέφτηκα μόλις σκόραρα, ότι είχα βάλει ξανά γκολ στον ΟΦΗ. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, που περάσαμε τον ΠΑΟΚ και είμαστε πλέον στη δεύτερη θέση. Συνεχίζουμε, είμαστε σε καλό δρόμο. Το πρώτο γκολ που έχω σημειώσει κόντρα στον ΟΦΗ είναι το πιο όμορφο".

Για την εικόνα της ομάδας: "Η ομάδα μου έδωσε την εντύπωση πως έπαιξε τόσο καλά όσο πριν τη διακοπή. Είναι αυτό που μας ζητάει ο προπονητής. Μας ζητάει να πιέζουμε, να τρέχουμε και νομίζω ότι μας βγήκε και πρέπει να συνεχίσουμε".

Για τη μάχη της δεύτερης θέσης: "Δεν μπορώ να πω ότι χάσαμε δυο βαθμούς με τον Παναθηναϊκό. Είναι μια καλή ομάδα, μια ποιοτική, δυνατή ομάδα. Οπότε, σήμερα ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά και στον ίδιο δρόμο".

Για το αν είναι όλα καλά με τον Βράνιες: "Είναι φίλος μου δεν… τρέχει τίποτα".