ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2: Πέρασε από το Ηράκλειο, προσπέρασε τον ΠΑΟΚ! (vids)

Χάρη σε γκολ των Λιβάγια και Βέρντε η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο σε βάρος του ΟΦΗ και παράλληλα ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης των playoffs της Super League, αφήνοντας τρίτο τον ΠΑΟΚ.

ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2: Πέρασε από το Ηράκλειο, προσπέρασε τον ΠΑΟΚ! (vids)

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ΑΕΚ πέτυχε τον σκοπό της το βράδυ της Κυριακής (14/6) στο Ηράκλειο, επικρατώντας με 2-0 του τοπικού ΟΦΗ.

ΟΦΗ - ΑΕΚ: Το γκολ του Λιβάγια για το 0-1 (vid)

Χάρη σε αυτή τη νίκη, οι «κιτρινόμαυροι» ανέβηκαν πλέον στη δεύτερη θέση της κατάταξης των playoffs της Super League, αφήνοντας τρίτο τον ΠΑΟΚ που έχασε βαθμούς στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

ΟΦΗ - ΑΕΚ: Το γκολ του Βέρντε για το 0-2 (vid)

Τον... λογαριασμό των φιλοξενούμενων άνοιξε στο 42' ο Λιβάγια ύστερα από σέντρα του Λόπες, ενώ τον έκλεισε ο νεοεισελθών (μπήκε στο ματς στο 60') Βέρντε στο 65' με θαυμάσιο αριστερό σουτ.

ΟΦΗ - ΑΕΚ: Το δοκάρι του Φιγκεϊρέδο στο 45ο λεπτό (vid)

Ενδιάμεσα ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Φιγκεϊρέδο, όμως στο δυνατό σουτ που επιχείρησε στο 45' η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Σκόρερ: 42' Λιβάγια, 65' Βέρντε

Κίτρινες: Μαρινάκης, Νέιρα, Κουτρουμπής - Λιβάγια, Ολιβέιρα, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Σβάρνας

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Κουτρουμπής (79' Νάστος), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης (87' Δεληγιαννίδης), Σακόρ (67' Στάικος), Νέιρα, Μεγιάδο, Σεμέντο (79' Νοικοκυράκης), Μάνος (67' Βαζ), Φιγκεϊρέδο.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (86' Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (60' Βέρντε), Λιβάγια (86' Σβάρνας), Ολιβέιρα (75' Αραούχο).