Φιάλες με απολυμαντικό υγρό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Προτεραιότητα στην υγεία όσων βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν δώσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που έχουν τοποθετήσει δεκάδες φιάλες με απολυμαντικό υγρό.

Φιάλες με απολυμαντικό υγρό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Όλους αυτούς τους μήνες που τα πάντα είχαν «παγώσει» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν σταμάτησαν ποτέ να δουλεύουν. Γίνονταν συνεχείς απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους του φαληρικού γηπέδου ακόμη κι αν αυτό δεν φιλοξενούσε παιχνίδια.

Παράλληλα οι άνθρωποι του γηπέδου δούλεψαν έτσι ώστε να τοποθετηθούν απολυμαντικά υλικά σε χώρους του Καραϊσκάκης. Συγκεκριμένα έχουν τοποθετηθεί φιάλες σε 184 εντοιχισμένες βάσεις.

Οι συγκεκριμένες βάσεις μάλιστα κατασκευάστηκαν στο σιδηρουργείο του γηπέδου και βρίσκονται σε όλους τους χώρους, τους ορόφους και τις εισόδους του γηπέδου. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιάλες δεν είναι εύκολο να αφαιρεθούν από τις βάσεις κάτι που σημαίνει πως είναι δύσκολο να χαθούν.

Πρόκειται για βάσεις που δεν υπάρχουν στο εμπόριο και είναι βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή και το κόστος κατασκευής τους ήταν μηδαμινό.

Δείτε και τις παρακάτω φωτογραφίες…