Ο Ραντζέλοβιτς καλεί τον Τσούμιτς στον Ολυμπιακό

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε για την πρώτη του σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και για τον Νίκολα Τσούμιτς, που διαπρέπει στη Σερβία.

Ο Ραντζέλοβιτς καλεί τον Τσούμιτς στον Ολυμπιακό

Στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς κατάφερε να κάνει αρκετές συμμετοχές και να είναι καθοριστικός σε σημαντικά ματς της ομάδας του Πειραιά. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει εξελιχθεί αρκετά και ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται όλο και περισσότερο.

Ο νεαρός Σέρβος μίλησε στη Nova για την πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα και τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από αυτή τη σεζόν. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε παιχνίδια με ένα πολύ μεγάλο σύλλογο εκτός Σερβίας. Ξεχωρίζω τη συμμετοχή μου στο Champions League και ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να προκριθούμε απέναντι στη Γουλβς. Είναι μια σπουδαία σεζόν, ελπίζω να συνεχίσω έτσι!».

Αναφέρθηκε ακόμα και στον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος διαπρέπει με τη Ραντνίσκι Νις και αναμένεται να πιάσει λιμάνι. Ο Ραντζέλοβιτς περιμένει με ανυπομονησία τον καλό του φίλο στην ομάδα του Πειραιά.

«Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι φίλος μου. Παίξαμε μαζί πριν από έναν χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε στον Ολυμπιακό και θα έρθει στην ομάδα. Κάνει μια σπουδαία σεζόν. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθει και να παίξουμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραντζέλοβιτς.

Δείτε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στη Nova.