ΑΕΛ: Με Μπέρτο η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό

Mε τον Μανώλη Μπέρτο στην αποστολή, αναχώρησε η ΑΕΛ το πρωί της Κυριακής (14/6) για το Αγρίνιο, ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό.

ΑΕΛ: Με Μπέρτο η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό

Ο τεχνικός των «βυσσινί», Μιχάλης Γρηγορίου υπολογίζει στον Μανώλη Μπέρτο για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα (15/6, 20:00) για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Στο Αγρίνιο ταξίδεψαν και οι Παπάζογλου, Καρανίκας, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα των Θεσσαλών. Η ΑΕΛ, η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα των πλέι άουτ από τον Αστέρα Τρίπολης θα αγωνιστεί απέναντι στα «καναρίνια» χωρίς τους τραυματίες Μόρα, Κάτσε, αλλά και δίχως τον Γκόλια, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Το απόγευμα της Κυριακής (14/6), η ΑΕΛ έχει προγραμματίσει προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Emileon, με την ΠΑΕ να ευχαριστεί δημόσια τη διοίκηση του Παναιτωλικού, που έκανε άμεσα αποδεκτό το αίτημά της.

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα (15/6) πλέι άουτ στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Νάγκυ, Ασσούμπρε, Μπούστος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδη, Καρανίκα, Λουφάκη, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτο, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακά, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους και Ζίζιτς.