Δώνης: «Μπήκαμε άσχημα. Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι από την πλευρά μας»

Για κακό ξεκίνημα της ομάδας του στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης.

Δώνης: «Μπήκαμε άσχημα. Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι από την πλευρά μας»

Στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του, τον τραυματισμό του Νάγκι και την εμφάνιση του Αγιούμπ στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης.

«Εμείς μπήκαμε άσχημα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος για 25 λεπτά, έβγαλε φάσεις. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ένταση. Πιέσαμε καλύτερα τον ΠΑΟΚ χωρίς να γινόμαστε απειλητικοί. Εμείς είχαμε τη μπάλα χωρίς να δημιουργούμε φάσεις από την άλλη ο ΠΑΟΚ έβγαζε φάσεις στην αντεπίθεση. Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι από τη δική μας πλευρά. Νομίζω πως είχαμε το θέμα του τραυματισμού του Νάγκι. Είναι ο δεύτερος καθαρός εξτρέμ που έχουμε. Έπρεπε να δούμε ποια λογική θα ακολουθήσουμε. Δώσαμε οδηγίες στο 25' να κατεβάζουμε τη μπάλα ως τριάδα και πλέον μετά οι Δώνης και Μπουζούκης έμεναν στον άξονα για να βγάζουν τη μπάλα. Δεν είχαμε όμως την ποιότητα στην περιοχή. Ήμασταν αρκετά στατικοί και πλην της φάσης του Καμπετσή δεν είχαμε άλλη φάση. Ο Αγιούμπ είναι ένα παιδί που έπαθε το πρόβλημα με τη θρόμβωση. Είναι παρόμοιοι παίκτες με τον Ζαχίντ. Προτιμήσαμε να τον βάλουμε για να βγάλει ηρεμία και πίσω και να μας βοηθήσεις να βγούμε μπροστά. Ήταν καλός. Ο Κολοβός έκανε επέμβαση πριν τον κορονοϊό. Και μετά πρέπει να δείτε το ρόστερ μας. Οι σέντερ φορ μας είναι μετά τον Μακέντα, οι Περέα και Καμπετσής. Το εξτρέμ μας είναι ο Χατζηγιοβάνης και αν δεν πάει κάτι καλά μετά είναι ο Κολοβός. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο επόμενος προπονητής την επόμενη σεζόν γιατί ο Δημήτρης δεν είχε καλή χρονιά".

Μίλησε επίσης για έλλειψη στα μπακ:
«Δεν είναι πως οι Βαγιαννίδης και Αποστολάκης δεν θέλουν να παίξουν. Είναι δική μας απόφαση. Εναλλακτική είναι οι Νούνες και Θεοχάρης που ακόμα δνε έχει μπει στην αποστολή».