Φερέιρα: «Γεμάτη εμφάνιση χωρίς γκολ»

«Πράγματι στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί», παραδέχθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό, σε όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Φερέιρα: «Γεμάτη εμφάνιση χωρίς γκολ»

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη στο ΟΑΚΑ με τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αμπέλ Φερέιρα να κάνει λόγο για μεστή εμφάνιση της ομάδας του χωρίς γκολ. Μίλησε επίσης για βελτίωση συγκριτικά με την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα: «Από τη στιγμή που ερχόμαστε μετά από μια μεγάλη διακοπή δεν θα πρέπει ο κόσμος να περιμένει καλά ματς. Πράγματι στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί. Σήμερα παίξαμε καλύτερα, είχαμε γεμάτη εμφάνιση, μας έλειψε το γκολ. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, όμως το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Ο αντίπαλος μας δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις μόνο από στημένα και μιλάμε για έναν αντίπαλο με ποιότητα. Θεωρώ πως με βάση όσα έδειξαν οι δύο ομάδες αξίζαμε τη νίκη. Κρατάμε τη σταθερότητα της ομάδας. Ότι δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να φτάσει στην περιοχή μας και στο επιθετικό κομμάτι είχαμε μεστή εμφάνιση. Το μοναδικό που θέλουμε να αλλάξουμε είναι να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε.