Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-0: Μηδέν στο ΟΑΚΑ, πιο κοντά στο 45ο ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ πίεσε, ο Παναθηναϊκός άντεξε και το τελικό 0-0 έφερε τον Ολυμπιακό ακόμα πιο κοντά στην μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Ευκαιρία για την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-0: Μηδέν στο ΟΑΚΑ, πιο κοντά στο 45ο ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν στο μηδέν στο ΟΑΚΑ με τους μεν γηπεδούχους να είναι μάλλον ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα και τους φιλοξενούμενους να πιέζουν, να μην φτάνουν στον γκολ και να μένουν με την άκαρπη υπεροχή.

Με τους Γιαννούλη, Πέλκα, Λημνιό σε καλή ημέρα, ο ΠΑΟΚ πίεσε στο πρώτο ημίχρονο από αριστερά, αλλά σταμάτησε στον σταθερό Διούδη. Σε αυτό συνετέλεσαν και οι κακές τελικές των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, επιθετικά ήταν απλά… ανύπαρκτος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δώνης χρησιμοποίησε τον Αγιούμπ αντί του Ζαχίντ κι αυτό έδωσε στους γηπεδούχους κάποια επιθετική πνοή. Όμως και πάλι ο ΠΑΟΚ ήταν πιο απειλητικός, όχι όμως τόσο ώστε να καταφέρουν οι παίκτες του να νικήσουν τον Διούδη.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ άφησε δύο βαθμούς στο ΟΑΚΑ και πλέον ο Ολυμπιακός με νίκη την Κυριακή επί του Άρη μπορεί να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Ευκαιρία και για την ΑΕΚ, με νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-0

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Μπουζούκης, Αγιούμπ, Γιόχανσον, Ινσούα / Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μάτος, Λάμπρου, Γιαννούλης, Μαουρίσιο.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Δώνης (73’ Καμπέτσης), Ζαχίντ (46’ Αγιούμπ), Μπουζούκης (87' Κολοβός), Χατζηγιοβάνης (48’ Ανουάρ), Μακέντα (87' Νούνες).

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιερίνια (46’ Μάτος), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (86' Σφιντέρσκι), Ελ Καντούρι, Λημνιός (86' Μαουρίσιο), Πέλκας (77’ Ροντρίγκο), Μπίσεσβαρ (46’ Λάμπρου), Άκπομ.