Πανιώνιος και Παναιτωλικός δεν πήραν άδεια σε πρώτο βαθμό

Από όλες τις ομάδες της Super League 1 μόνο ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια σε πρώτο βαθμό από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Πανιώνιος και Παναιτωλικός δεν πήραν άδεια σε πρώτο βαθμό

Ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός είναι οι δύο ομάδες του πρωταθλήματος της Super League 1 που δεν πήραν άδεια σε πρώτο βαθμό από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, λόγω μη εμπρόθεσμης υποβολής των στοιχείων για τη λήψη άδειας UEFA, ενώ η επιτροπή επιφυλάχθηκε αν θα τους δώσει άδεια ακόμα και για τη Super League 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA (άδεια UEFA) στις ΠΑΕ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923, ΑΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ 1964, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Δεν χορηγεί άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ λόγω μη εμπρόθεσμης υποβολής των στοιχείων για τη λήψη άδειας UEFA, επιφυλασσόμενο για την εκ νέου εξέταση των φακέλων των δύο ΠΑΕ προκειμένου να αποφασίσει για τη χορήγηση ή μη άδειας Super League 1.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».