Τι ισχύει για Ομάρ και Γαλατασαράι

Χαμός σε Γαλλία και Τουρκία ότι ο Ελαμπντελαουί βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γαλατασαράι, ωστόσο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τι ισχύει για Ομάρ και Γαλατασαράι

Η υπόθεση του Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει τραβήξει αρκετά τους τελευταίους μήνες. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που έχει αρχίσει να κουράζει κιόλας. Ο Νορβηγός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει. Ο Ολυμπιακός τού έχει κάνει από την πλευρά του μία συγκεκριμένη πρόταση (κοντά στα 750 χιλιάρικα συν μπόνους), αλλά ο Ομάρ εξακολουθεί να ζητάει κάτι παραπάνω.

Η αίσθηση που επικρατούσε είναι ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρεθεί η «χρυσή τομή», κάτι που διαφαινόταν από κάποιες ενέργειες του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» τις τελευταίες μέρες τόσο στον Ρέντη, όσο και εκτός γηπέδων.

Αυτό που γνώριζαν στον Ολυμπιακό ήταν ότι τα όσα έγραφαν κατά καιρούς οι Τούρκοι περί συμφωνίας του παίκτη με την Γαλατά, δεν ανταποκρίνονταν με την πραγματικότητα. Την Παρασκευή (12/6) ξεκίνησε νέο μπαράζ δημοσιευμάτων στη γειτονική χώρα και στην Γαλλία, ότι ο παίκτης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γαλατά.

Επίσης δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς ο Ομάρ έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι να τα βρει με τον Ολυμπιακό. Αν δεν δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες, τότε θα εξετάσει σοβαρά τις υπόλοιπες προτάσεις που θα έχει.