Περαστικά του Άρη στον Μίσιτς: «Κουράγιο και καλή δύναμη»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιόσιπ Μίσιτς περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. 

Περαστικά του Άρη στον Μίσιτς: «Κουράγιο και καλή δύναμη»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιόσιπ Μίσιτς στάθηκε εξαιρετικά άτυχος καθώς χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο μέσος του «Δικέφαλου του Βορρά» διαπιστώθηκε πως έχει μια κύστη στη βουβωνική χώρα και την προσεχή εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει στα... πιτς για κάποιο διάστημα, χάνοντας τα παιχνίδια που απομένουν σε Super League 1 και Κύπελλο.

ΠΑΟΚ: Τέλος η χρονιά για τον Μίσιτς!

Από την μεριά του ο Άρης έδειξε πως μπροστά στα προβλήματα υγείας δεν υπάρχουν χρώματα. Οι «κίτρινοι» με αφορμή τον τραυματισμό του Κροάτη μέσου του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση όπου εύχονται στον ποδοσφαιριστή δύναμη και κουράγιο, αλλά και ταχεία επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη: «Το πολυτιμότερο αγαθό για κάθε άνθρωπο είναι η υγεία. Η υγεία είναι πάνω από συλλογικές προτιμήσεις και χρώματα. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη συμπαράστασή της στον Γιόσιπ Μίσιτς και του εύχεται να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό την περιπέτεια που βιώνει. Κουράγιο και καλή δύναμη…».