ΟΦΗ: Χωρίς Ναμπί ενόψει ΑΕΚ

Δύσκολα θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ ο Ναμπί, με τον μέσο του ΟΦΗ να μην ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας. 

ΟΦΗ: Χωρίς Ναμπί ενόψει ΑΕΚ

Σημαντικούς πονοκεφάλους έχουν στον ΟΦΗ, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League στο Ηράκλειο.

Όπως ενημέρωσε η κρητική ομάδα, ο Ναμπί δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή (12/6) και δύσκολα θα παίξει με τους «κιτρινόμαυρους» την Κυριακή (14/6), ενώ ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε τον Βίκτορ να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και τους Τσιλιανίδη και Δερμιτζάκη πρόγραμμα θεραπείας.

Αναλυτικά, η ενημέρωση των κρητικών αναφέρει:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (12/6), συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εντός έδρας ματς της Κυριακής (14/6, 19:15) με την ΑΕΚ.

Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Joao Victor, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση, ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Felipe Souza συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και κινητικότητας.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (13/6), στις 18:15, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ».