Ο Ουζουνίδης θέλει Αλέν στον ΑΠΟΕΛ

Ο Μπόμπι Αλέν φέρεται να απασχολεί σοβαρά τον Μαρίνο Ουζουνίδη για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ και περιμένει τις εξελίξεις με τον Ολυμπιακό.  

Ο Ουζουνίδης θέλει Αλέν στον ΑΠΟΕΛ

Νέο μεταγραφικό σενάριο έρχεται να προστεθεί τις τελευταίες ώρες στα δεκάδες που έχουν κυκλοφορήσει από την περίοδο της καραντίνας και έπειτα. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ο Μπόμπι Αλέν.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα κυπριακά ΜΜΕ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνεται για την ενίσχυση στα γκολπόστ του ΑΠΟΕΛ και ένας από τους τερματοφύλακες που εξετάζει σοβαρά είναι ο Μπόμπι Αλέν.

Ο Γάλλος γκολκίπερ που πήγε στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας εξ αρχής ότι θα αποτελεί το «μπακ απ» του Ζοσέ Σα, περνάει υπέροχα στην Ελλάδα και δεν θέλει να φύγει από τον Πειραιά. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία «ενόχληση» από τον ΑΠΟΕΛ.

Οι Κύπριοι μάλιστα, τόνιζαν ότι ο Ουζουνίδης θα περιμένει την απόφαση του Ολυμπιακού για τον Αλέν και πώς το πιθανότερο είναι αν θα γίνει κίνηση, θα γίνει μόνο αν μείνει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους».

Είναι ένα θέμα πάντως που δεν είναι της παρούσης. Αφήστε δε που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να λέει για τον επαγγελματισμό και την άψογη συμπεριφορά του Γάλλου στις προπονήσεις.