Παναθηναϊκός: Πήρε άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι πήρε άδεια για την Ευρώπη, καθώς εγκρίθηκε το πλάνο βιωσιμότητας και οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη σεζόν 2021-22.

Παναθηναϊκός: Πήρε άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν

Θετικά νέα στις τάξεις του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» μπορούν να βλέπουν στον ορίζοντα τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έκανε όλα όσα όφειλε και εξασφάλισε άδεια ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον στα χέρια του τη λεγόμενη ευρωπαϊκή άδεια -δίχως να προϋποθέτει αυτό κάτι για άρση της ποινής που βρίσκεται σε ισχύ- από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, έχοντας παρουσιάσει απόλυτη συμμόρφωση στα οικονομικά, με τον φάκελό του να είναι πλήρης ως προς το πλάνο της βιωσιμότητας. Οι επίσημες ανακοινώσεις για το γεγονός ενδεχομένως να προκύψουν μέσα στην Παρασκευή (12/6).

Κάτι που σημαίνει πως εφόσον η ομάδα τη σεζόν 2020-21 καταφέρει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο στο πρωτάθλημα, τότε θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ την περίοδο 2021-22.