«Ο Ολυμπιακός επιστρέφει τον Μορ στην Θέλτα»

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Εμρέ Μορ θα αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό μετά τις 30 Ιουνίου, όταν θα επιστραφεί στη Θέλτα.

«Ο Ολυμπιακός επιστρέφει τον Μορ στην Θέλτα»

Το μέλλον του Εμρέ Μορ δύσκολα θα τον βρει στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα του farodevigo.es, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενημερώσει ήδη επίσημα την Θέλτα ότι δεν θέλουν να κρατήσουν τον Τούρκο εξτρέμ μετά τις 30 Ιουνίου.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος με την απόδοση του Μορ, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο αγώνες Κυπέλλου τον Ιανουάριο.

Ακόμα, αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν θα καταβάλλει τη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του (υποχρεωτική μόνο αν ο παίκτης έπαιζε τουλάχιστον στους μισούς αγώνες της σεζόν), αλλά ότι δεν επιθυμεί καν ο παίκτης να ολοκληρώσει τη σεζόν με την ομάδα.

Έτσι, το πιθανότερο σενάριο πλέον για τον Μορ είναι να επιστρέψει στη Θέλτα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, και να ξεκινήσει προετοιμασία με την ισπανική ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.