Με τα ίδια πρόσωπα ο Μαρτίνς κόντρα στον Άρη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα που παρέταξε στην Τούμπα σε σχέση με την ενδεκάδα που θα κατεβάσει κόντρα στον Άρη την Κυριακή (14/6, 21.30).

Με τα ίδια πρόσωπα ο Μαρτίνς κόντρα στον Άρη!

Όσο κι αν πριν την έναρξη των play off υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» το ρόστερ του και να δώσει ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, κάτι τέτοιο τελικά δεν θα ισχύσει στο ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος.

Με τον ΠΑΟΚ κατέβασε την πιο δυνατή του ενδεκάδα και στηρίχθηκε στους παίκτες που τράβηξαν το μεγαλύτερο κουπί προ – κορονοϊού εποχή. Έβαλε κάτω τα πράγματα στις προπονήσεις που είχαν προηγηθεί, έγιναν και οι απαραίτητες μετρήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να γνωρίζει ο προπονητής το επίπεδο της αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης των παικτών και αναλόγως έπραξε στην Τούμπα.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ λοιπόν παρέταξε το 4-3-3. Πήγε στην επιτυχημένη «συνταγή» με την τριάδα στα χαφ των Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απέναντι στον Άρη την Κυριακή (14/6, 21.30) στο Καραϊσκάκη, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές.

Θα ακολουθήσει το ίδιο... μονοπάτι. Πρωταρχικό του πλάνο είναι να επιλέξει τα ίδια πρόσωπα και να παρατάξει απέναντι στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης την ομάδα που πέρασε θριαμβευτικά από την Τούμπα.

Δεν θα μπει στη διαδικασία τώρα να ασχοληθεί με ροτέισον και ευκαιρίες σε «ρεζέρβες». Ο σκοπός που προχωράει στην ίδια «συνταγή», έχει να κάνει με το γεγονός ότι θέλει οι «βασικοί» παίκτες να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι τόσο στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο να τελειώσει το πρωτάθλημα δίχως να χάσει πουθενά. Στόχος άλλωστε είναι η κατάκτηση του τίτλου ως αήττητος!

Μόνο σε μία περίπτωση μπορεί να αλλάξει κάτι ο Μαρτίνς την Κυριακή (14/6). Μόνο αν αποφασίσει να αλλάξει το σύστημα και από το 4-3-3 να επιστρέψει στο 4-2-3-1. Τότε, ίσως δούμε στο αρχικό σχήμα τον Ραντζέλοβιτς που ήταν και η πρώτη αλλαγή του Μαρτίνς στην Τούμπα. Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Βαλμπουενά θα περάσει σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Εκείνο που έχει σημασία πάντως είναι το σκεπτικό του κόουτς των Πειραιωτών. Θα επιχειρήσει μέσα από τα ματς των play off να αποκτήσουν ρυθμό οι ποδοσφαιριστές που στο μυαλό του είναι οι «βασικοί» και φυσικά στο δεύτερο ημίχρονο θα κοιτάζει να κάνει ακόμα και τις πέντε αλλαγές για προληπτικούς λόγους, αλλά και για να «τεστάρει» παράλληλα κάποιους παίκτες. Το αρχικό πλάνο πάντως είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση για ροτέισον με τον Άρη.