Ολυμπιακός: Και ξαφνικά Λέμα για την άμυνα

Ο 28χρονος στόπερ της Μπελγκράνο έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και οι συμπατριώτες του γράφουν ότι οδεύει προς τον Πειραιά.

Ολυμπιακός: Και ξαφνικά Λέμα για την άμυνα

Ένα νέο όνομα από την Αργεντινή μπαίνει «δυνατά» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Κρίστιαν Λέμα, τον 28χρονο στόπερ της Μπελγκράνο ο οποίος φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει ένα δυναμικό στόπερ για ο οποίος θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες και θα προσθέσει δυναμική στο αμυντικό παιχνίδι και οι προτάσεις που δέχεται η ομάδα του Πειραιά είναι πολλές.

Ένας παίκτης που ενδιαφέρει δεδομένα τον Ολυμπιακό είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο. Ο βραζιλιάνος έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του στην ομάδα του Πειραιά και το φλερτ που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι κάτι παραπάνω από έντονο, όμως δεν αποκλείεται τελικά να μπει «σφήνα» ο Λέμα, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι με την Μπελγκράνο.

Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι έχει πρόταση στα χέρια του από τον Ολυμπιακό και δύσκολα θα αρνηθεί να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά. Απομένει μόνο να δούμε αν τελικά ο παίκτης θα πει το «οκ».

Ποιός είναι ο Κρίστιαν Λέμα

Ο Κρίστιαν Λέμα είναι 28 ετών και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες της Γκιγιέρμο Μπράουν. Επαγγελματικά ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Τίγκρε, ενώ το 2012 πήρε μεταγραφή για την Κίλμες. Στην Μπελγκράνο αγωνίζεται από το 2014. Είναι ψηλός με γερό και αθλητικό κορμί και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι.