Προτάθηκε ο Ράμος, αλλά ο Ολυμπιακός έχει Σα και Αλέν

Ο Κλαούντιο Ράμος που μένει ελεύθερος από την Τοντέλα, προτάθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά στο λιμάνι δεν ασχολούνται με τερματοφύλακα αυτή τη στιγμή, καθώς ποντάρουν σε Σα, Αλέν, ενώ υπάρχει και το πρότζεκτ με τον Τζολάκη.

Προτάθηκε ο Ράμος, αλλά ο Ολυμπιακός έχει Σα και Αλέν

Το βράδυ του Σαββάτου (6/6) η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» στην διαδικτυακή της έκδοση, έγραψε ότι ο Κλαούντιο Ράμος απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος γκολκίπερ που μένει ελεύθερος από την Τοντέλα, είναι ένας τερματοφύλακας που τον γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς. Αγωνίζεται στην Τοντέλα από το 2012 και φέτος έχει 26 συμμετοχές. Θεωρείται ένας αξιόπιστος τερματοφύλακας στην Πορτογαλία και ο ίδιος φέρεται να ψάχνεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Για αυτό το λόγο άλλωστε, συνεχώς έχει στο «περίμενε» την Τοντέλα που θέλει να τον κρατήσει.

Ο Κλαούντιο Ράμος λοιπόν έχει όντως προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά στο λιμάνι δεν ασχολούνται αυτή τη στιγμή με κανέναν από τους τερματοφύλακες που έχουν προταθεί. Ο λόγος φυσικά ειναι προφανής: Ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην παρουσία του Ζοσέ Σα και θεωρεί ότι ο Μπόμπι Αλέν είναι ένας τερματοφύλακας που όποτε χρειαστεί, είναι ικανός να προσφέρει λύσεις. Το πιο βασικό απ’ όλα για τον Γάλλο είναι ότι δεν γκρινιάζει που κάθεται στον πάγκο. Το γνώριζε βεβαίως από πέρσι όταν ήρθε στην Ελλάδα, ότι θα ήταν στη... σκιά του Σα.

Συν τοις άλλοις ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να επενδύσει ακόμα περισσότερο στο πρότζεκτ του Τζολάκη, τον οποίο πιστεύουν πολύ στον σύλλογο, καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν τον επόμενο τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας.

Με λίγα λόγια, ο Κλαούντιο Ράμος ναι μεν είναι μία πολύ καλή περίπτωση γκολκίπερ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν απασχολεί τους Πειραιώτες. Αν τεθεί θέμα πώλησης του Σα, τότε ίσως το όνομά του να πέσει στο τραπέζι, αν και σε μία πρώτη «ανάγνωση» ο Ράμος θα αποτελούσε το αουτσάιντερ για να έπαιρνε τα γάντια του βασικού.