Μπαγκαλιάνης: «Περήφανος για το ντεμπούτο μου στον Άρη» (vid)

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Άρη μέτρησε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης που δήλωσε μεταξύ άλλων έτοιμος να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. 

Μπαγκαλιάνης: «Περήφανος για το ντεμπούτο μου στον Άρη» (vid)

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική των playoff ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης τονίζοντας πως θα αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν στο μέλλον.

Συγκεκριμένα δήλωσε την κάμερα της ομάδας:

Για το ντεμπούτο του: «Αυτή η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη το ντεμπούτο μου. Ευχαριστώ πολύ τον κ.Ένινγκ τον κ.Χαριστέα και όλο το stuff και τους συμπαίκτες μου. Είμαι περήφανος για αυτό το ντεμπούτο, δούλεψα πολύ σκληρά και θα αρπάξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί».

Για το καλό ξεκίνημα στα playoff: «Μπήκαμε με το δεξί αυτό είναι το καλό είναι αυτό που θέλαμε, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα playoff και να συγκεντρωθούμε για το Κύπελλο. Μέρα με τη μέρα παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρούμε πάλι τα πατήματα μας θα βρεθούμε στον αγωνιστικό ρυθμό που ήμασταν και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τον Ένινγκ και τις ευκαιρίες των νέων ποδοσφαιριστών: «Ο κόουτς δίνει ευκαιρίες προσπαθεί να μας εντάξει όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα σε αυτό το σύνολο. Το θέμα είναι να τις αρπάξουμε και να καθιερωθούμε».

Για το Κύπελλο: «Πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και να βγούμε κυπελλούχοι, ωστόσο όμως πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε ψηλά στα playoff».