Kαι Κροάτες για τον Σουντανί!

Ο Χιλάλ Σουντανί εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα διαφόρων ομάδων που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να είναι το «φρέσκο» όνομα.

Kαι Κροάτες για τον Σουντανί!

Τι κι αν ο Χιλάλ Σουντανί βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης και αναμένεται η επιστροφή του στις προπονήσεις σε περίπου τρεις μήνες; Εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο και στη μεταγραφική λίστα διαφόρων ομάδων παρότι έχει περάσει δύο σοβαρούς τραυματισμούς την τελευταία διετία.

Ο 32χρονος Αλγερινός (κλείνει τα 33 τον Νοέμβριο) είχε δει το όνομά του να φιγουράρει σε ρεπορτάζ αραβικών ΜΜΕ, καθώς ομάδες από το Κατάρ είχαν ψαχτεί για την περίπτωσή του.

Εσχάτως κυκλοφορεί στην Κροατία το σενάριο που θέλει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να επιθυμεί την επιστροφή του στην κροατική πρωτεύουσα. Να θυμίσουμε, ότι ο Σουντανί έφτιαξε ουσιαστικά το όνομά του στην Ντιναμό, όπου αγωνίστηκε από το 2013 έως και το 2018 με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει τίποτα για τον Σουντανί. Ίσα-ίσα που ο Μαρτίνς τον έχει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν και κατά συνέπεια ένα τέτοιο σενάριο δεν συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες για να υλοποιηθεί. Εκτός πια κι αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποφασίσει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.