ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για την Τούμπα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στην πρεμιέρα των play off και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει σε αυτό το ματς.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για την Τούμπα

Πέρασαν τρεις μήνες από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού, που ήταν κόντρα στη Γουλβς για το Europa League. Οι Πειραιώτες το βράδυ της Κυριακής αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας σε ένα ματς που θέλουν τη νίκη για να δείξουν επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους.

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Στον Ρέντη όλο αυτό το διάστημα ούτε που θέλουν να ακούνε για διαφορά 14 βαθμών. Οι Πειραιώτες κατεβαίνουν να παίξουν τα play off θεωρώντας ότι η διαφορά είναι στους επτά βαθμούς. Ο Πέδρο Μαρτίνς όλο αυτό το διάστημα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους, διότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει.

Έχουν κάνει μία πολύ καλή σεζόν, έχουν παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να τελειώσουν τη δουλειά που έχουν ξεκινήσει. Φυσικά είναι ένα θέμα σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι ομάδες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το διάστημα αγωνιστικής απραξίας είναι μεγάλο και αποτελεί ερωτηματικό η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται η ομάδα.

Στον Ρέντη όλο αυτό το διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του έχουν δουλέψει αρκετά καλά. Αυτό που τόνιζαν από το προπονητήριο των Πειραιωτών είναι πως η ομάδα έχει δουλέψει αρκετά καλά αυτές τις ημέρες και το σημαντικότερο πως οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σε καλή κατάσταση από την καραντίνα.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Ματιέ Βαλμπουενά το είπε στον προπονητή του και την Παρασκευή ότι δεν θα το χάσει το παιχνίδι. Ταξίδεψε κανονικά στη Θεσσαλονίκη και θα είναι στην ενδεκάδα. Έτσι ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Σεμέδο και Μπα στην άμυνα. Στα χαφ θα παίξουν οι Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Στα άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Μασούρας, Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.