Πανιώνιος - Βόλος 1-0: Σωτήρας... Τσιλούλης (vid)

Με... σωτήρα τον Σωτήρη Τσιλούλη, ο Πανιώνιος νίκησε 1-0 τον Βόλο στον πρώτο «τελικό» των πλέι άουτ και ελπίζει σε παραμονή.

Πανιώνιος - Βόλος 1-0: Σωτήρας... Τσιλούλης (vid)

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της SuperLeague μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος έπαιζε την ύπαρξή του στην κατηγορία και πήρε αυτό που ήθελε.

Πανιώνιος - Βόλος: Το γκολ του Τσιλούλη για το 1-0 (vid)

Σε ένα ματς όπου έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, ο Πανιώνιος έβγαλε πάθος, διάθεση, ψυχή και με γκολ του Τσιλούλη στο 57’ μετά την υπέροχη ασίστ του Εμμανουηλίδη πήρε το τρίποντο.

Έτσι πλησίασε τον προτελευταίο Παναιτωλικό που παίζει τη Δευτέρα εκτός έδρας με αντίπαλο τη Λαμία.

Ποιος κορονοϊός; Αγκαλιές και φιλιά στο γκολ του Πανιωνίου! (pics)

Το κακό για τον Πανιώνιο είναι πως «έχασε» τον Αραμπούλι με τραυματισμό και δεν έχει πολλές επιλογές για την επίθεση. Βέβαια η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Ο Βόλος μπήκε στα πλέι άουτ με έναν... αέρα αλλά μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη, θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα την επόμενη εβδομάδα στην έδρα του κόντρα στην Ξάνθη που επίσης «καίγεται».

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΟΛΟΣ 1-0

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Σκόρερ: 57' Τσιλούλης

Κίτρινες κάρτες: 90'+2' Κότνικ - 18' Μπαλογιάννης, 60' Λύρατζης, 74' Δημόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ – Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς – Παπανικολάου, Κόρμπος – Τσιλούλης, Οικονομίδης (71’ Μιλόγεβιτς), Εμμανουηλίδης (86’ Παπαγεωργίου) – Αραμπούλι (41 λ. τρ. Λυμπεράκης)

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης – Ντεντάκης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι – Μπαλογιάννης (84’ Κάσες), Τσοκάνης – Μουνίθ, Λύρατζης (64’ Τσαούσης), Ζοάο – Μάντζης

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 32
8. Α.Ε.Λ. 30
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 30
10. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 27
11. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 27
12. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 18
13. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17
14. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14