Τσούμιτς: Η απώλεια του αδερφού του και ο στόχος του στον Ολυμπιακό

Μεγάλα αφιερώματα στην Σερβία για το «αντίο» του Νίκολα Τσούμιτς και τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Τι είπε ο ίδιος για τους στόχους του, αλλά και για τον θάνατο του αδερφού του.

Τσούμιτς: Η απώλεια του αδερφού του και ο στόχος του στον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Τσούμιτς αποχαιρέτησε με δύο γκολ τη Ραντνίσκι Νις, καθώς η ομάδα του δεν μπόρεσε να αποκλείσει την Τσουκαρίσκι και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο σερβικό Κύπελλο. Ο Τσούμιτς εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν μπόρεσε να οδηγήσει πιο ψηλά την πρώην ομάδα του και εν συνεχεία μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Μάρκο Γιοβάνοβιτς (παλιό παίκτη της Λάρισας και νυν αθλητικό διευθυντή της Ραντνίσκι) που είχε σημαντική συμβολή στην καριέρα του.

Ο Τσούμιτς αναφέρθηκε στη μεγάλη προσωπική περιπέτεια με την απώλεια του αδερφού του (έφυγε από τη ζωή λόγω ασθένειας) και τη δύναμη που του δίνει το ποδόσφαιρο ώστε να μπορέσει όσο γίνεται να ξεπεράσει αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, είπε ότι «δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση μιας τόσο μεγάλης ομάδας που έχει διαρκή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ και πολύ μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Παρά το γεγονός ότι τόσο ο Ερυθρός Αστέρας όσο και η Παρτιζάν έδειξαν ενδιαφέρον για μένα. Ο Ολυμπιακός άρχισε να επικοινωνεί μαζί μου ύστερα από ένα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ήξερα καιρό ότι με παρακολουθούσαν οι υπεύθυνοι και τελικά έγινε η μεταγραφή.

Έχω καθημερινή επαφή με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που είναι από τους καλύτερους φίλους μου και ξέρω ότι πάω σε ένα κλαμπ με τρομερή οργάνωση. Αλλά και μεγάλο ανταγωνισμό. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο στην προετοιμασία για να μείνω στο ρόστερ. Είναι ένα πρόβλημα ότι εκεί τώρα αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα και τον Αύγουστο υπάρχει η ρεβάνς με τη Γουλβς για το Γιουρόπα Λιγκ, οπότε ο χρόνος για την προετοιμασία θα είναι μικρός. Όμως είναι κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω, θα προσπαθήσω για το καλύτερο».