«Διπλό “όχι” στη Νις για Τσιμίκα ο Ολυμπιακός»!

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός έχει πει ήδη δύο φορές «όχι» σε προτάσεις της Νις για τον Κώστα Τσιμίκα.

«Διπλό “όχι” στη Νις για Τσιμίκα ο Ολυμπιακός»!

Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο και... καυτό για τον Κώστα Τσιμίκα. Η Νις ασχολείται σοβαρά με την περίπτωσή του. Θέλει να τον αποκτήσει και το δείχνει έμπρακτα... Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν το συζητάει καν να τον χάσει πριν από την ολοκλήρωση των φετινών του υποχρεώσεων. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κιόλας ότι η ομάδα της Νίκαιας δεν θα κάνει την προσπάθειά της για να τον πάρει στον γαλλικό νότο.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς που παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον το «μπάσιμο» της Νις για τον Τσιμίκα λόγω του ζωηρού ενδιαφέροντος και της Νάπολι, ο Ολυμπιακός έχει ήδη πει μέσα στην εβδομάδα δύο φορές «όχι» σε προτάσεις των Γάλλων.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, η Νις έκανε δύο απόπειρες τις τελευταίες μέρες. Η πρώτη της πρόταση ήταν στα 10 εκ. ευρώ (δεν διευκρινίζεται αν ήταν μαζί με τα μπόνους το «10άρικο»). Ο Ολυμπιακός χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε αρνητικά.

Η γαλλική ομάδα επανήλθε αμέσως και πρόσφερε 12 εκ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους». Και πάλι όμως η Νις έφαγε... πόρτα! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως η Νις έχει καταθέσει πρόταση στους «ευρθρόλευκους», αλλά δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει φτάσει έως τα 12 εκατομμύρια.

Από εκεί και πέρα, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε το εξής: Ο Ολυμπιακός δεν συζητάει το ενδεχόμενο πώλησης του Τσιμίκα πριν από την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Έως και το ματς με την Γουλβς δηλαδή ή ακόμα κι αν προχωρήσει η ομάδα του Πειραιά στην Ευρώπη, ο Τσιμίκας και κανένας άλλος από τους παίκτες που είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, δεν πρόκειται να πάει πουθενά!

Όσο για την τιμή του 24χρονου μπακ; Στο λιμάνι επιμένουν ότι με λιγότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ ο παίκτης δεν πωλείται.