Τσιγκρίνσκι: «Συνηθισμένοι στην Ελλάδα από τα κεκλεισμένων»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και για το γεγονός πως τα παιχνίδια θα διεξάγονται χωρίς οπαδούς.

Τσιγκρίνσκι: «Συνηθισμένοι στην Ελλάδα από τα κεκλεισμένων»

Η αγωνιστική δραστηριότητα επιστρέφει στη χώρα μας, αφού η Super League κάνει σέντρα το σαββατοκύριακο. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε στο OPAP TV για την επιστροφή στα παιχνίδια και για το γεγονός πως αυτά θα γίνουν χωρίς την παρουσία οπαδών.

Αναλυτικά ο Ουκρανός αμυντικός μίλησε:

Για την επιστροφή στην δράση: «Επιτέλους γυρίσαμε στο να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε και μας αρέσουν. Όσον αφορά στο παιχνίδι, νομίζω πως ξεχνάς πόσο χρόνο δεν ήσουν ενεργός. Οπότε για την αρχή δεν θα είναι το ίδιο, αλλά είναι μια φυσιολογική διαδικασία».

Για τα μέτρα ασφαλείας: «Δεν θα μας επηρεάσουν, αυτό είναι το πρωτόκολλο. Είναι κάτι φυσιολογικό για το δικό μας καλό, είναι σωστό να γίνει».

Για την απουσία του κόσμου: «Για τους οπαδούς φυσικά είναι πιο δύσκολο, επειδή πάντα είναι τεράστιο κίνητρο για τον παίκτη. Αλλά ταυτόχρονα έχουμε την εμπειρία. Ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο να παίζουμε χωρίς κόσμο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Τα παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού είναι πάντα δύσκολα, επειδή είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και είναι ένα ντέρμπι, οπότε είναι πάντα δύσκολο, μιλώντας από την δικιά μου εμπειρία χρόνων και είναι πάντα σκληρά παιχνίδια. Πρέπει να προετοιμαστούμε, να αναλύσουμε τον αντίπαλο, να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και όπως πάντα να εστιάσουμε στα δυνατά και τα αδύναμα σημεία».

Για την δεύτερη θέση και το Champions League: «Ακόμα έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια, έχουμε δέκα παιχνίδια. Ένα παιχνίδι είναι φυσικά σημαντικό, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε πολύ σταθεροί και να έχουμε καλά αποτελέσματα και τελικά αυτό είναι πιο σημαντικό από ένα μεμονωμένο ματς».

Για το Κύπελλο: «Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο, αλλά έχουμε τον ημιτελικό και νομίζω ότι ο πρώτος στόχος είναι να σκεφτόμαστε την ρεβάνς με τον Άρη. Πριν το Κύπελλο έχουμε πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος, οπότε πρέπει να πάμε βήμα-βήμα».