Καταγγελτική επιστολή του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ, για το ματς με τη Γουλβς

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ζήτησε να μην ολοκληρωθεί η σεζόν στις 31 Ιουλίου., για να παίξουν με τη Γουλβς οι Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Αβραάμ.

Καταγγελτική επιστολή του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ, για το ματς με τη Γουλβς

Η ΕΠΟ σχεδίαζε να τελειώσει τη σεζόν στις 31 Ιουλίου κάτι που σημαίνει πως αν συμβεί, ο Ολυμπιακός θα χάσει για το ματς με τη Γουλβς τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους, δηλαδή τους Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδη και Αβραάμ, οι οποίοι είναι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και απαίτησε να μην παρθεί καμία τέτοια απόφαση από την Ομοσπονδία. Οι Πειραιώτες θέλουν να οριστεί το τέλος της σεζόν με την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων. Με αυτόν τον τρόπο άλλωστε θα διευκολυνθεί η ευρωπαϊκή παρουσία του Ολυμπιακού.

Η επιστολή του Ολυμπιακού αναγνώστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία διεξάγεται αυτή την ώρα. Το ύφος του εγγράφου των Πειραιωτών ήταν πολύ σκληρό και επιθετικό για την απόφαση που προσπάθησε να περάσει η ΕΠΟ.

Έπειτα και από την επιστολή του Ολυμπιακού από την ΕΠΟ τόνιζαν ότι «δεν υπήρχε ή δεν υπάρχει περίπτωση να μην βοηθηθεί μία ελληνική ομάδα». Εάν η ΕΠΟ επέμενε να ολοκληρωθεί η σεζόν στις 31 Ιουλίου τότε ο Ολυμπιακός δεν θα είχε στη διάθεση του για το παιχνίδι με τη Γουλβς τους Ομάρ, Γκασπάρ, Αβραάμ και Τοροσίδη, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα.