Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ την Τετάρτη (3/6), έχοντας συναντήσεις με διοικητικά στελέχη.

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Μετά την προ λίγων ημερών επιθεώρησή του στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε την Τετάρτη (3/6) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να έχει συναντήσεις με στελέχη του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» είχε σειρά επαφών με διοικητικά μέλη της ΠΑΕ, συζητώντας και λαμβάνοντας ενημέρωση για πληθώρα διοικητικών θεμάτων, καθώς επιθυμεί να έχει πλήρη γνώση όλων των υποθέσεων που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Ο Μελισσανίδης εντείνει εύλογα τη δραστηριότητά του ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League με τη διεξαγωγή των play offs, θέλοντας να είναι σίγουρος ότι όλα λειτουργούν στην εντέλεια, δεδομένου και ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» θα είναι εντός έδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την Τετάρτη (3/6) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ άλλαξαν περιβάλλον, καθώς το πρόγραμμα εκγύμνασης που έχει καταρτίσει ο Μάσιμο Καρέρα περιλάμβανε προπόνηση στο ΟΑΚΑ, όπου και θα γίνει ο αγώνας με τον ΠΑΟ.

Αυτή θα είναι και η μοναδική προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στο Μαρούσι, καθώς τις επόμενες μέρες θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Θυμίζουμε ότι στο καθημερινό πρόγραμμα μετέχει από την Τρίτη και ο Σέρχιο Αραούχο, ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμό μετά τον τραυματισμό του.