Παναθηναϊκός: Με Δώνη για τα πλέι οφ

Μετά την παρέμβαση ανθρώπων του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως θα μείνει τελικά όπως φαίνεται για τα πλέι οφ της Super League.

Παναθηναϊκός: Με Δώνη για τα πλέι οφ

Ανατροπή σκηνικού υπάρχει στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να μένει τελικά όπως φαίνεται για τα πλέι οφ της Super League.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν στα άκρα, μετά την επιστολή που είχε στείλει ο Γιάννης Αλαφούζος στον 50χρονο προπονητή, με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού να σχεδιάζει να πάει με υπηρεσιακό τεχνικό στα πλέι οφ, ωστόσο από το βράδυ της Κυριακής (31/5) υπήρξε μία σειρά από επαφές ανθρώπων της ομάδας με τον Δώνη, που οδήγησαν σε εκτόνωση της κατάστασης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι τόνοι έπεσαν από όλες τις πλευρές και ζητήθηκε να χωρίσουν τους δρόμους τους με ηρεμία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και σεβασμό στο φινάλε της χρονιάς. Κάτι που ήθελε πολύ κι ο Δώνης παρά τη δεδομένη πικρία του από την τροπή που πήραν τα πράγματα και τους σε βάρος του χειρισμούς εδώ και καιρό.

Ως εκ τούτου, ο 50χρονος τεχνικός θα μείνει στους «πράσινους» ως το τέλος της περιόδου για να ολοκληρώσει και τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα, ενώ φαίνεται πως υπάρχει διάθεση για να βρεθεί η χρυσή τομή και στο θέμα της αποζημίωσής του.