Παναθηναϊκός: Πογιάτος ή Παούνοβιτς για τον πάγκο!

Ο Παναθηναϊκός μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Ο Ντάνι Πογιάτος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας και ακολουθεί ο Βέλικο Παούνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Πογιάτος ή Παούνοβιτς για τον πάγκο!

Ένας στους δύο κερδίζει για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ο Ντάνι Πογιάτος και ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι αυτή τη στιγμή τα φαβορί για να αναλάβουν την ομάδα.

Ο πρώτος φαντάζει ως η πρώτη επιλογή για τον πάγκο των «πράσινων» μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη. Ο Ισπανός είναι η πρώτη επιλογή του Τσάβι Ρόκα, ωστόσο η Ρεάλ θα ήθελε να τον κρατήσει για την ομάδα νέων του συλλόγου της Μαδρίτης. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως εάν ο ίδιος θελήσει, τότε αποχωρεί και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό.

Τέλος ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό στο φινάλε της σεζόν

Ο Σέρβος Παούνοβιτς είναι χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο και είναι μια επιλογή γνωστή στη διοίκηση, καθώς το όνομά του ακουγόταν έντονα και πριν από μια πενταετία, πριν τελικά προσληφθεί ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ρόκα έχει μιλήσει μαζί του τηλεφωνικά, αφού βρίσκεται στις ΗΠΑ αυτό το διάστημα.

Ο Σέρβος είναι πιο ακριβή περίπτωση από τον Πογιάτος, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό, αν και ο Παούνοβιτς αυτή την περίοδο δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο...