Τέλος ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό στο φινάλε της σεζόν

Τέλος ο Γιώργος Δώνης από τον Παναθηναϊκό με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε σχετικά τον κόουτς με επιστολή.

 Τέλος ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό στο φινάλε της σεζόν

Τέλος ο Γιώργος Δώνης από τον Παναθηναϊκό με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε σχετικά τον κόουτς με επιστολή.

Όπως ενημέρωσε με επιστολή τον Έλληνα τεχνικό ο Γιάννης Αλαφούζος, η συνεργασία των δύο πλευρών θα τελειώσει οριστικά με την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ενημέρωσε τον Γιώργο Δώνη πως δεν επιθυμεί τη συνέχεια της συνεργασίας τους και ότι μετά την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης, οι δύο πλευρές θα λύσουν και τυπικά τη συνεργασία τους.

Τους τελευταίους μήνες, ήταν ξεκάθαρο πως ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης δεν είχε και τις καλύτερες σχέσης με τη διοίκηση και υπήρχαν αρκετές διαφορές στον τρόπο λειτουργίας αλλά και στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Έγιναν προσπάθειες για να γεφυρωθεί το χάσμα, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ, και έτσι οδηγηθήκαμε στην αποψινή εξέλιξη με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο να ανακοινώνει στον 50χρονο προπονητή, το τέλος της συνεργασίας τους, μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Του ζήτησε να αποχωρήσει!

Ο Αλαφούζος δεν ανακοίνωσε στον Δώνη την απόλυσή αλλά ουσιαστικά του ζητά να αποχωρήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να μην καταβάλλει ο μεγαλομέτοχος την ρήτρα των 450.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο!

Μένει να φανεί ποια θα είναι η κίνηση του Γιώργου Δώνη και αν τελικά θα αξιώσει κάποια χρήματα από το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός, θα κοιτάξει προπονητές που εξετάζει ο Ρόκα. Ο τελευταίος ύστερα από 2,5 μήνες βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και δεν είχε καμία κουβέντα με τον κόουτς, Δώνη.

Ο Ρόκα ενημέρωσε τους παίκτες για τις μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών για το τελευταίο τρίμηνο της σεζόν.

Η πρόταση της διοίκησης είναι για 40% μείωση στην τελευταία δόση συμβολαίου της σεζόν και υπήρξαν αντιδράσεις από τους παίκτες. Ειδικά από τους ξένους...