Οι σύμμαχοι του Ολυμπιακού για τον Χασάν

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Αχμέντ Χασάν και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του, ενώ η Μπράγκα παραμένει αμετακίνητη στα θέλω της.

Οι σύμμαχοι του Ολυμπιακού για τον Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο κατόπιν σφοδρής επιθυμίας του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν το έχει κρύψει ο Πορτογάλος ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αιγύπτιο, ενώ κι εκείνος από την πλευρά του τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του τις έχει κάνει υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου.

Η αγωνία των Αιγύπτιων για τον Χασάν

Οι Πορτογάλοι έγραψαν ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Μπράγκα για να κρατήσει τον Χασάν ή καλύτερα ότι θέλει να τη ρίξει σε αυτό το ποσό. Όταν ο Χασάν ανανέωσε με τους Πορτογάλους, μπήκε και οψιόν αγοράς στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό, διότι θεωρούσε πως στην Ελλάδα θα έπαιρνε τα πάνω του και πράγματι άρχισε να σκοράρει αν και είχε μείνει για ένα μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Όσον αφορά στο μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών και εδώ τα πράγματα λίγο-πολύ είναι ξεκάθαρα. Ο Μαρτίνς θέλει και ο Χασάν το ίδιο.

Θα πρέπει ωστόσο να τα βρουν και οι δύο ομάδες προκειμένου να μείνει ο παίκτης στον Πειραιά και τη νέα σεζόν. Θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας ότι η Μπράγκα είναι πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις της και ότι δύσκολα ρίχνει τα ποσά. Είναι μία ομάδα που στις μεταγραφές θέλει να «παίζει» με τους δικούς της όρους. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του έχοντας ως σύμμαχο τον παίκτη και φυσικά τον Ζόρζε Μέντες.

Η υπόθεση με τον Χασάν δεν είναι και τόσο απλή έχοντας απέναντι την Μπράγκα. Την ίδια ώρα και στην Αίγυπτο θεωρούν πως το καλύτερο για το μέλλον του θα ήταν να μείνει στον Ολυμπιακό. Σε όλα αυτά προσθέστε πως ο Χασάν καταλαμβάνει θέση ξένου. Κρατήστε το και αυτό, γιατί όλα παίζουν τον ρόλο τους.